Laatste nieuws


Onthaalbrochure

onthaalbrochure gymgroep 2019 2020

Downloaden lidkaart Gymfed

Stappenplan downloaden lidkaart Gymfed

Start sportseizoen 2019-2020

Inschrijvingen starten vanaf de eerste les (2/9). Inschrijvingsstrook ter plaatse invullen en lidgeld betalen (contant). Vooraf inschrijven is niet mogelijk. In september zijn twee proeflessen mogelijk .

Vanaf 19 augustus 2019 kan je contact opnemen voor bijkomende inlichtingen.

  •  Michel  Meulemans –  016/44 59 16  of  0496/18 52 53
  • Leen Theys  –  016/62 18 14  of 0472/66 03 47

Werking “Dance Art” Wijgmaal vanaf 1/9/2019

Beste danseresjes,

Vanaf september 2019 zullen de danslessen in Wijgmaal wat anders uitzien. Er zal maar één dag zijn waarop de danslessen door zullen gaan en dat is dinsdag. Elke dinsdag is er één uur dansles waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Van 18u tot 19u verwachten we de kinderen van het tweede leerjaar tot en met het vierde middelbaar. Dit is een richtlijn om het jaar te kunnen starten. Hier kunnen tijdens de eerste lessen nog lichte wijzigingen in komen. De eerste lessen komt iedereen dus best volgens leeftijd en indien er zich een wijziging zal voordoen voor een danser(es), zal dit met hen en de ouders gecommuniceerd worden. Indien er veel dansers in september starten, zullen er twee groepen gemaakt worden. Wanneer deze lessen dan vallen wordt nog bekeken. Proeflessen zijn nog steeds mogelijk tijdens de maand september. Ook het inschrijven gebeurt tijdens deze eerste danslessen. Dat kan voor of na elke dansles. Tijdens de schoolvakanties is het geen les. Dan kan iedereen genieten van de vakantie. We zien jullie graag (terug) in september voor het nieuwe dansjaar!

Daarnaast zullen de danslessen van het schooljaar 2019-2020, verzorgd worden door Milena. Daarnaast staan er ook nog andere lesgevers klaar om te vervangen wanneer dat nodig is.

Gimme als communicatiemiddel voor de wedstrijdgymnasten

Beste ouders,

Na een hele periode van testen en uitproberen, is het nu tijd geworden om onze Gimme-pagina openbaar te maken. Een heel deel ouders zijn hier al mee aan de slag maar iedereen kan zich hier nu aansluiten. Gimme is vergelijkbaar met Smart School. Een heel duidelijk communicatiekanaal waarmee wij als club aan de slag gaan. Dit kanaal vervangt niet de WhatsApp-communicatie, maar wel de papieren kalender en de papieren briefjes die in de les uitgedeeld worden. Om op de hoogte te blijven van alles, is het dus belangrijk u te registreren. Hier bestaat ook een app van die je kan installeren op je Smartphone. Je krijgt dan al snel een melding wanneer er nieuwe info gepost werd, van toepassing op de groep van uw zoon of dochter.

Stappenplan: Ga naar www.gimme.com. Je geeft aan Gemma al te kennen en je kiest voor registreren als ouder. Vul je e-mailadres in. Je ontvangt dan een activatiemail. Via deze mail kan je jouw registratie voltooien. Voor een uitgebreide handleiding, kan je terecht op https://soapbox.wistia.com/videos/PBN3nNSUg2JP.