Keurploeg

Beste ouders,

 

Na een hele periode van testen en uitproberen, is het nu tijd geworden om onze Gimme-pagina openbaar te maken. Een heel deel ouders zijn hier al mee aan de slag maar iedereen kan zich hier nu aansluiten.

 

Gimme is vergelijkbaar met Smart School. Een heel duidelijk communicatiekanaal waarmee wij als club aan de slag gaan. Dit kanaal vervangt niet de WhatsApp communicatie, maar wel de papieren kalender en de papieren briefjes die in de les uitgedeeld worden.

 

Om op de hoogte te zijn van alles, is het dus belangrijk u te registeren.

Hier bestaat ook een app van die je kan installeren op je SmartPhone.

Je krijgt dan al snel een melding wanneer er nieuwe info gepost werd, van toepassing op de groep van uw zoon of dochter.

 

Stappenplan:

Ga naar www.gimme.com. Je geeft aan Gimme al te kennen en je kiest voor registreren als ouder. Vul je e-mailadres in. Je ontvangt dan een activatiemail. Via deze mail kan je jou registratie voltooien.

 

Voor een uitgebreide handleiding, kan je terecht op https://soapbox.wistia.com/videos/PBN3nNSUg2JP

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de wedstrijdploeg een intensieve trainingsweek ter voorbereiding van het nieuwe wedstrijdseizoen. Het is een sportkamp voor alle  ingeschreven wedstrijdgymnasten .Wie ingeschreven eerste deel van het lidgeld betaalde voor toestelturnen pre-competitie en competitie is  automatisch ingeschreven voor dit sportkamp.

 

Locatie: Boudewijnstadion Kessel-lo Diestsesteenweg

 

14 augustus  – 18 augustus 2017 Gymgroep Turnkamp Toestelturnen meisjes en jongens  pre-competitie en competitie van 9.30 tot 17 u

Op 15 augustus is de sporthal gesloten.  Die dag gaat de training door in Turnzaal Bekaf Aarschot ( zie trainingsschema vakantietrainingen)

Vakantietrainingen augustus 2017 1-7-2017