Kalender en communicatie

Folder Wijgmaal 2018-2019

Folder Holsbeek 2018-2019

Folder Aarschot 2018-2019

GIMME ONZE NIEUWE INFOAPP VOOR DE WEDSTRIJDGYMNASTEN

Met de bedoeling onze leden nodig beter te informeren besloten wij om een interactieve kalender te maken waar eenvoudig  regelmatig info kan bijgevoegd worden . Dat bracht ons tot de  app ” Gimme ” die iedereen op zijn PC kan plaatsen .

De beheerder kan je dan op het kanaal Gymgroep as aanvaarden . Dus maak een account aan zoek dan kanaal Gymgroep as .Dien dan  een verzoek in De beheerder kan je dan accepteren waarna je alle info van de groep kan bekijken.

De whatapp zal verder gebruikt worden om mekaar  praktische en vlugge informatie te bezorgen betreffende trainingen per groep, afspraken die rechtstreeks betrekking hebben tot de groep waarin de gymnast traint ,enz…

Ook de Facebook pagina’s zullen verder gebruikt worden om  foto’s , resultaten , evenementen en toffe groepsactiviteiten aan te kondigen en om verslag te doen naar onze vrienden en kennissen toe.

 

 

Start nieuw sportjaar 2018 -2019  op  MAANDAG 3 SEPTEMBER 2018. De lessen gaan door:

voor Gymgroep Holsbeek  in de sportschuur en danszaal te Holsbeek

voor Gymgroep Sijoco Aarschot  in het St. Jozefscollege Bekaf Aarschot en in het st. Jozefinstituut Betekom

Activiteiten van turnen , dans , sport en spel en  badminton  staan vermeld op de folder 2018 -2019

 

Inschrijvingen starten vanaf de  eerste les ( 3/9 )  . Inschrijvingsstrook ter plaatse invullen en lidgeld betalen ( contant ).2 proeflessen zijn mogelijk voor  nieuwe leden

( vooraf inschrijven is niet mogelijk )

 

Vanaf 10 augustus  ’18  kan je contact opnemen voor bijkomende inlichtingen .